Kálmán Bácsi Bor és Rendezvényháza 2006. májusában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, Budapest határától 40 kilométerre, a Kis-Duna legszebb településén Ráckevén.

Rendezvényházunk a város szívében a Kis Duna mentén, a templomok szomszédságában található. Dunára néző fedett teraszunk közkedvelt helyszíne esküvőknek, családi rendezvényeknek. Jegyespárjaink a közvetlen az étterem előtt található stégünkön is örök hűséget fogadhatnak egymásnak, mellyel még különlegesebbé tehetik a nagy napot. Létesítményünk kiválóan alkalmas üzleti ebédek, csoportos rendezvények, bálak és családi ünnepségek rendezésére. Nyáron hangulatos élőzenével várjuk vendégeinket. Stégünkről induló sétahajóval megtekinthetik városunkat a Dunáról. A műemlék jellegű, alapjaiban gótikus épület és a török korabeli pince egyedülálló a környéken, ez utóbbi borkóstolók megrendezésének legjobb helyszíne. Fedett teraszunkon 100 fő, különtermünkben 40 fő és pincénkben 60 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Reméljük, hogy Ön is rendezvényházunkat bízza meg családja, vállalkozása számára tervezett események megszervezésével.

Egész évben nyitva tart. 
Nyitva tartás: rendezvényekre bérelhető helységek
Kategória: II. kategória
Akadálymentesített: nem
Szolgáltatások: élőzene, gyermek menü, gyermekszék, rendezvény lebonyolítás, szabadtéri terasz
Befogadóképesség: 200
Árszínvonal: közepes/átlagos
Típus: étterem, vendéglő
Telefon: +36-16/005-001

Cím: 2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 2.
Telefon: +36-70/542-68-88
Fax: +36-24/518-730
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.